Pirkkalan Pikapesuhalli ja Puunaamo

Pikapesuhalli

Varusteina Kärcher KD 7 ja vaahdotin. Tilassa on loistava valaistus. Hyvän suunnittelun ansiosta, ettei tarvitse käyttää aikaa lattian kuivaamiseen.

Sijainti: Haikanvuori 4 talli 101.

Hinta alkaen: 10 €/h. Täällä voit varata myös puolen tunnin aikoja. Hinnoittelu muuttuu hieman kysynnän mukaan. Tarjoushinnat yms voimassa varausjärjestelmässä.

Puunaamo

Puunaamossa voit vahata, kiillottaa, imuroida ja käyttää nostinta (tässä tilassa ei pesuja).

Varusteina imuri, tekstiilipesuri, kiillotuskone, maalinpinnan vahvuusmittari, matalanostin.

Tilassa on tehokas valaistus. Sijainti Pikapesuhallin vieressä. Hinta 8,00 €/h.

Miten homma toimii?

Varaa tila netistä, maksa, saat PIN koodin, käytä ja nauti.

Voit varata tiloja tunniksi, päiväksi jne. Ensimmäisellä käyttökerralla rekisteröidyt käyttäjäksi ja saat vahvistusviestin tunnuksellesi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jatkossa voit vain kirjautua sisään, maksaa ja käyttää.

Varusteet (Pikapesuhalli)

  • Painepesuri
  • Vaahdotin
  • Vesiletku
  • Pesuharja

Itseltä tarvitset

  • Pesuaineet, rätit, pesusienet ynnä muut pientarvikkeet. Myös oma pullo vaahdottimelle on hyvä hankinta. Siinä säilytät kätevästi pesuaineen pesujen välillä.
  • Roskapussin, johon keräät ja viet omat roskasi mennessä pois. Tiloissa ei ole roskista eikä jätehuoltoa järjestettynä.

Vakiokäyttäjän edut

Annamme vakiokäyttäjille käyttömääriin perustuvia alennuksia ja tarjouksia. Nämä eivät koske yöajan käyttöä.

Sijainti

Pikapesuhallin osoite on Haikanvuori 4 talli 101, ja Puunaamo sijaitsee Pikapesuhallin vieressä.

Käyttöehdot

Varaamalla ja maksamalla sitoudut huolehtimaan tilojen siisteydestä. Kun saavut tilaan, tarkista että kaikki on kunnossa. Mikäli jotain on rikki tai tila on siivoamatta, ota valokuva ja ole välittömästi yhteydessä palvelun tarjoajaan.

Kun lähdet tiloista huolehdi että tilan lattia on harjattu ja kuivattu, valot sammutettu ja käyntiovi lukossa sekä nosto-ovi kiinni.

Mikäli joudumme näistä huolehtimaan käyntisi jälkeen, huomaa että veloitamme ne sinulta. Huolehdi omalta osaltasi asioista, niin tilat ovat kaikkien tarvitsijoiden ja harrastajien käytettävissä pitkään.

Kiinteät veloitukset

Hallin siivous  150 €

Oven sulkeminen vartioliikkeen toimesta  150 €

Kameravalvonnan huolto ilkivallan jälkeen  300 €

Nämä kustannukset veloitetaan vuokrauksen tehneeltä taholta jälkikäteen mikäli tilat ja varusteet ovat jääneet hoitamatta.

Valvonta

Tiloissa on tallentava kameravalvonta. Valvontakameran tallenteet poistuvat automaattisesti noin viikon kuluessa vuokrauksen ajankohdasta. Tallenteisiin on pääsy ainoastaan vuokrauspalvelun tuottajalla. Tallenteita käytetään vain mahdollisten ilkivaltatapausten selvittelyyn.